Amanda Crew: Bio, visina, težina, dob, mjere

Kanadska glumica Amanda Crew rođena je 5. lipnja 1986. u Langleyu, Britanska Kolumbija, Kanada kao Amanda Catherine Crew. Najpoznatija je po ulozi Monice Hall u HBC-ovom sitcomu Silicijska dolina. Poznata je i po ulogama u televizijskoj seriji 15 / Love and Whistler, u dugometražnim filmovima Final Destination 3, Sex Drive, The Haunting in Connecticut, Charlie St. Cloud i Crazy Kind of Love. Za Whistler je dobila nagradu Leo za najbolju glavnu žensku izvedbu u dramskoj seriji. U braku je s Dustinom Milliganom od 2010. godine.

Amanda Crew

Osobni detalji Amande Crew:

Datum rođenja: 5. lipnja 1986

Mjesto rođenja: Langley, Britanska Kolumbija, Kanada

Rođeno ime: Amanda Catherine Crew

Nadimak: Amanda

Horoskopski znak: Blizanci

Zanimanje: Glumica

Državljanstvo: Kanađanin

Rasa / nacionalnost: bijela

Religija: ostalo

Boja kose: Tamno smeđa

Boja očiju: Tamno smeđa

Statistika tijela Amande Crew:

Težina u kilogramima: 135 lbs

Težina u kilogramima: 61 kg

Visina u stopalima: 5 ′ 9½ "

Visina u metrima: 1,77 m

Mjere tijela: 91-66-94 cm (36-26-37 in)

Veličina grudi: 91 cm

Veličina struka: 26 inča (66 cm)

Veličina bokova: 94 cm

Veličina grudnjaka / veličina šalice: 34B

Veličina stopala / cipela: 9 (SAD)

Veličina haljine: 8 (SAD)

Pojedinosti o obitelji Amanda Crew:

Otac: Telekomov radnik

Majka: pravna tajnica

Supružnik: Dustin Milligan (m. 2010.)

Djeca: Ne još

Braća i sestre: nepoznato

Amanda Crew Education:

* Pohađala je srednju školu Brookswood u Langleyu.

* Pohađala je Američku akademiju dramske umjetnosti.

Filmografija Amande Crew:

Tablica 19 (2017) (Film)

Utrka (2016.) (film)

Doba Adaline (2015.) (film)

Identično (2014)

Sestre i braća (2011) (film)

Charlie St. Cloud (2010.) (film)

Izvođač raspada (2009.) (film)

The Haunting in Connecticut (2009) (Film)

John Tucker mora umrijeti (2006)

Ona je čovjek (2006.) (film)

Konačno odredište 3 (2006) (film)

Činjenice o Amandi Crew:

* Njezina je majka pravna tajnica, a otac radnik u telekomu.

* Pojavila se u glazbenom crtiću Zmajeve priče kad je išla u četvrti razred.

* Snimala je reklamu za Coca-Colu i glumila u scenskim predstavama poput Stallinga, Cordstons Courtsa i Langleya, mjuzikla.

* Slijedite je dalje Cvrkut i Instagram.