Marisol Nichols: biografija, visina, težina, dob, mjere

Američka filmska i televizijska glumica Marisol Nichols rođena je 2. studenog 1973. u Chicagu u državi Illinois, kći Marije Patnick. Odgajana je u Napervilleu u državi Illinois. Rumunjsko-mađarskog je podrijetla s očeve strane, a meksičkog porijekla s majčine strane. Najstarija je od troje braće i sestara, ima dva mlađa brata. Najpoznatija je po ulozi u šestoj sezoni od 24 kao specijalna agentica Nadia Yassir. Ima savršeno tijelo koje mjeri dojke 36, struk 25 i kuk 36. Visina je 5 stopa i 4 inča oko 163 cm. Nosi cipelu veličine 8, a horoskopski znak joj je Škorpion.

Marisol Nichols

Marisol Nichols Osobni podaci:

Datum rođenja: 2. studenog 1973. godine

Mjesto rođenja: Chicago, Illinois, SAD

Rođeno ime: Marisol Nichols

Nadimak: Marisol

Horoskopski znak: Škorpion

Zanimanje: Glumica

Državljanstvo: Amerikanac

Rasa / nacionalnost: bijela

Religija: Scientologija

Boja kose: Crna

Boja očiju: Tamno smeđa

Statistika tijela Marisol Nichols:

Težina u kilogramima: 125 lbs

Težina u kilogramima: 57 kg

Visina u stopalima: 5 ′ 4 ″

Visina u metrima: 1,63 m

Mjere tijela: 91-64-91 cm (36-25-36 in)

Veličina grudi: 91 cm

Veličina struka: 64 cm

Veličina bokova: 91 cm

Veličina grudnjaka / veličina šalice: 34B

Veličina stopala / cipela: 8 (SAD)

Veličina haljine: 6 (SAD)

Pojedinosti o obitelji Marisol Nichols:

Otac: nepoznat (oca nikada nije upoznala.)

Majka: Maria Patnick

Supružnik: Taron Lexton (m. 2008. -), Andrea Sorrentino (m. 1995. - 1998.)

Djeca: Rain India Lexton (kći) (rođena 30. rujna 2008.)

Marisol Nichols Obrazovanje:

Sjeverna gimnazija

Koledž DuPage

* Pohađala je srednju školu Naperville North, a zatim je pohađala College of DuPage u Glen Ellynu početkom 1990-ih.

Filmografija Marisol Nichols:

Film:

Felon (2008.)

Delta Farce (2007.)

Kuća velike mame 2 (2006)

Put kući (2003)

Laud Weiner (2001.)

Luk prst (1999)

Seksualno čudovište (1999)

Mafija Jane Austen! (1998)

Ne mogu jedva čekati (1998)

Vrisak 2 (1997)

Odmor u Vegasu (1997)

Televizija:

Tinejdžerski vuk (2015.-2016.)

Kazneni umovi (2015.-2016.)

NCIS (2014.-2015.)

Privatna praksa (2012)

GCB (2012.)

NCIS: Los Angeles (2010.)

Vrata (2010)

Oluja (2009)

Život (2009)

U pravdi (2006)

Slijepa pravda (2005.)

Hladni slučaj (2004)

Nacionalna sigurnost (2004)

Očaran (2003)

Nip / Tuck (2003.)

Zakon i red: Posebna jedinica za žrtve (2003)

CSI: Istraga mjesta zločina (2003)

Prijatelji (2003)

Podjela (2003)

Zona sumraka (2002)

Alias ​​(2002)

Uskrsnuće Blvd. (2000.-2002.)

Princeza i marinac (2001.)

Princeza i dječak Barrio (2000.)

Malcolm i Eddie (2000.)

Dječak susreće svijet (1999)

Odd Man Out (1999)

Cybill (1998)

Dijagnostičko ubojstvo (1997)

ER (1997)

Prijatelji do kraja (1997)

Beverly Hills, 90210 (1996)

Kraj Juga (1996)

Moji momci (1996)

Činjenice Marisol Nichols:

* Podrijetlom je iz Rumunjske, Mađarske i Meksika.

* Nikad nije upoznala oca.

* Govori razgovorni talijanski.

* Nazvala ju je "Bomba" 2007. godine od strane časopisa Vibe, kao dio njihovih vrućih 100.

* Slijedite je dalje Cvrkut, Facebook i Instagram.